Menu

7e Gazellen award voor Hexspoor

Voor het 7e jaar mag Hexspoor E-fulfilment zich winnaar noemen van de FD Gazellen award. Een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor de snelgroeiende bedrijven in Nederland.

Trots zijn we op deze prestigieuze ondernemersprijs toegekend aan de snelgroeiende bedrijven in Nederland.

En tevens erkenning voor ons motto: “alles wat aandacht krijgt groeit”.

De aandacht die onze medewerkers elke dag weer geven aan onze opdrachtgevers, zorgt dat zij en wij groeien.

Echte, oprechte aandacht voor elkaar, meedenken waar het beter kan, samen verbeteren, innoveren, successen vieren.… dat, beloont nog altijd. Dat is waar wij in geloven en dat is waar deze award bij Hexspoor voor staat.

Dank aan het Financieel Dagblad voor de nominatie, dank opdrachtgevers voor jullie vertrouwen, dank leveranciers voor jullie aandacht aan ons en most of all, dank team Hexspoor voor jullie inzet. Want zonder jullie allemaal geen groei en geen FD Gazellen voor Hexspoor. Geef elkaar aandacht, want alles wat aandacht krijgt groeit!

 

Een ervaren jury beoordeelt de genomineerde bedrijven. Deze kijkt niet alleen naar de financiële prestaties maar bovendien is er aandacht voor duurzaamheid en de zogenoemde soft skills van de ondernemer: de leiderschapsstijl. Trots zijn wij daarom ook dat wij een van de winnaars zijn van deze mooie prijs! https://fd.nl/dossier/fd-gazellen. Voor de 21ste keer organiseert Het Financieel Dagblad de FD Gazellen Awards, waarbij dit jaar 927 FD Gazellen bekroond worden voor hun bovengemiddelde groei. De uitreiking van de Gazallen award vindt plaats op donderdag 21 november in theater Tivoli in Utrecht.

Delen