Logistiek

Hexspoor logistiek: Wij kijken verder dan kilometers, kilo’s en vierkante meters

Voor onze opdrachtgevers overbruggen we misschien wel miljoenen kilometers per jaar. We hebben duizenden vierkante meters opslag met tienduizenden pallets en we verzenden ontelbare kilo’s aan pakketten. Toch is elke zending uniek en krijgt elk pakket de persoonlijke aandacht die het verdient. Wij geloven niet in grote cijfers, maar veel meer in betrokkenheid en hart voor de zaak.

Opslag: veilig en overzichtelijk
Vanuit ons centraal gelegen warehouse kunnen we de hele wereld voor u bereiken. Uw producten liggen veilig en overzichtelijk klaar voor verzending. De opslag is ook uitermate geschikt voor hoogwaardige producten dankzij de uitstekende klimaatbeheersing: geen daglicht, gereguleerde luchtvochtigheid, optimale isolatie en een constante vloerverwarming.

Uw producten zijn bij Hexspoor in veilige handen. Ons magazijn is overal voorzien van branddeuren, brandwerende muren, brandmeldinstallatie en een geavanceerd beveiligingssysteem. Het industrieterrein is beveiligd via kentekenregistratie. Alle medewerkers die werken met onze heftrucks en hoogbouwtrucks zijn daarvoor opgeleid en alle materialen zijn gekeurd.

U houdt online het overzicht over uw E-commerce logistiek via een voorraadmodule. Zo kunt u op elk moment de actuele voorraadstand en het verbruik per artikel bekijken.

Orderhandling: automatisch en handmatig
De bestellingen die binnenkomen via uw webshop kunnen automatisch doorgestuurd worden naar ons systeem. We kunnen de systemen aan elkaar koppelen zodat u er geen omkijken naar heeft. Zo hebben we al met succes plug-ins gerealiseerd voor Magento, WooCommerce, SAP en vele andere webshop, CRM en ERP systemen. U kunt bestellingen ook door (laten) sturen via e-mail. Onze medewerkers verwerken de bestelling dan ‘handmatig’.

Na ontvangst van de bestelling maken onze medewerkers de order gereed. Ze maken alle benodigde documenten in orde (zoals pakbon, facturen en douanedocumenten) en voegen ook de gewenste flyers en/of ander (promotie)materialen toe.

Porto en verpakking
Als de order gereed is, verpakken we het pakket met zorg. Alles is daarbij mogelijk. Van eigen cadeaupapier, verschillende formaten enveloppen en dozen tot stickers en andere leuke en opvallende toevoegingen voor de juiste merkbeleving. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en extra ondersteunende services.

Het pakket bieden we vervolgens aan bij één van onze vertrouwde transportpartners. Op basis van de eindbestemming en het gewicht van het pakket én de gewenste leveringstijd selecteren wij de beste optie voor u. U kunt hierbij altijd rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een goede track & trace en een hoge leverbetrouwbaarheid (>98%).

Wilt u meer weten over webshop logistiek? Bezoek onze pagina over webshop logistiek.

Uw contactpersonen

No data was found

Interested to meet us?